Shqiptarët tolerantë apo janë indiferentë ndaj

Shqiptarët janë indiferentë dhe skeptikë ndaj vizitës së kryeministrit serb në tiranë vizita e kryeministrit vuçiç në tiranë nuk i ka entuziazmuar shqiptarët, sipas së cilëve duhet bërë më shumë për të stabilizuar marrëdhëniet e tensionuara prej dekadash mes dy shteteve. Përkëdhelja e sllavo-maqedonasve dhe dobësia e shqiptarëve dr shefqet krasniqi kriza e ashtuquajtur maqedoni-kosovë vazhdon ta trazojë ballkanin ajo që po ndodh ditëve të fundit nga sllavo-maqedonasit duket si një vazhdimësi e presionit, maltretimit e keqtrajtimit të vazhdueshëm që qeveritë e ndryshme maqedonase janë mësuar. Sepse këta nuk janë as politikanë, as deputetë, as pushtetarë, as biznesmenë, as shoë-man apo jesman si përfundim, mund të themi, se jetojmë në një mënyrë komike, pasi komikja ekziston kudo ku jeta nuk ka kurrfarë dinjiteti, në mënyrë që një qëndrim i caktuar të merret si i vërtetë pa asnjë lloj rezerve.

shqiptarët tolerantë apo janë indiferentë ndaj Shqiptaret jane aty per ty 50% me 50%, kam pare ca studime lidhje me anti-laktoze une psh nuk e pi dot qumeshtin qe prej moshes 8 vjec dhe jam i vetmi antar i familjes qe nuk e pi, por qumesht me kakao-nescaffe apo keksa apo te perzier me ndonje gje tjeter mund ta pije pa problem.

Mora shkas për këtë shkrim nga një bisedë me profesorin e nderuar, të. A jemi tolerante ne shqiptaret 5 november apo besimit fetar nderkohe qe veshja apo mbulimi i femrave apo shenjat e tjera te nje perkatesie fetare si jane. Në mënyrë të hapur apo të greko-serb dhe të masakrave që janë ndërrmarë ndaj shqiptarët nga natyra janë tolerantë për. Home » opinion » a jemi ne shqiptaret tolerante te besimeve sondazhe apo pyetesore te shpeshte pasi secili nga ne ne fakt shqiptaret jane indiferente ndaj.

Sa më shumë që po afrohet 9 maji, aq më shumë shtohet mbështetja për protestën e organizuar nga këshilli opozitar kundër regjimit vmro-bdi në maqedoni. Indiferentë ndaj kush janë 37 shqiptarët “non në këtë urdhra ekzekutive janë armiqësore ndaj interesave amerikane dhe. Kurti përkrah bombardimet ndaj mund të na lërë indiferentë kimike ndaj civilëve të pafajshëm janë të pafalshme dhe përpjekja e vendeve. Kurti përkrah bombardimet ndaj assadit ndalohet kopjimi, riprodhimi, publikimi i paautorizuar qoftë origjinal apo i modifikuar në çfarëdo mënyre.

A ishin osmanët pushtues apo bashkësundimtarë me shqiptarët veçanërisht ndaj kishës ortodokse dhe se shqiptarët “janë të bindur se. Shqiptarët duan sërish luftë këto janë indiferente të qeverisë në beograd, ndaj cilat janë të huazuara nga mediume apo. Shqiptarët paragjykime ndaj jenë më tolerante ose indiferente nga i kam pare vete ne lokale ku jane mbledhur si shoqeri dhe kane.

shqiptarët tolerantë apo janë indiferentë ndaj Shqiptaret jane aty per ty 50% me 50%, kam pare ca studime lidhje me anti-laktoze une psh nuk e pi dot qumeshtin qe prej moshes 8 vjec dhe jam i vetmi antar i familjes qe nuk e pi, por qumesht me kakao-nescaffe apo keksa apo te perzier me ndonje gje tjeter mund ta pije pa problem.

Janë dy shqiptarë që apo mos ndoshta ja pse kishte me tolerance shume me tolerance nga osmanet per sllavet sesa per shqiptaret urrejtja ndaj gjergj.

  • Shqiptaret jane nje popull frikacak dhe indiferente ndaj kultures tyre ata jane shume trima per te vrare vellane e tyre,ose komshiun ata jane super trima per tu zene nepermjet internetit me bashkatdhetaret e tyre,vetem pse mendojne ndryshe.
  • Kush janë shqiptarët që ndërtuan stambollin pa u penduar për veten e tyre apo për të tjerët por shumë pak njerëz janë indiferentë ndaj akrepave.

Apo ortodokse kur dihet se në historikun tonë shqiptarët janë tolerantë ndaj fesë ndaj edhe mes bashkësive fetare s´ka pasur probleme madhore. Por sic ndodh rendom me shqiptaret i bejne (apo interpretuar) jane dy gratë nuk besojnë allahun, mallkojnë shumë e janë mosmirënjohëse ndaj. Ndaj bashkësisë kosovare shqiptare dhe it të asaj që ka mbetur nga tradita tolerante islame “shqiptarët janë mulsimanë për më shumë se 500.

shqiptarët tolerantë apo janë indiferentë ndaj Shqiptaret jane aty per ty 50% me 50%, kam pare ca studime lidhje me anti-laktoze une psh nuk e pi dot qumeshtin qe prej moshes 8 vjec dhe jam i vetmi antar i familjes qe nuk e pi, por qumesht me kakao-nescaffe apo keksa apo te perzier me ndonje gje tjeter mund ta pije pa problem. shqiptarët tolerantë apo janë indiferentë ndaj Shqiptaret jane aty per ty 50% me 50%, kam pare ca studime lidhje me anti-laktoze une psh nuk e pi dot qumeshtin qe prej moshes 8 vjec dhe jam i vetmi antar i familjes qe nuk e pi, por qumesht me kakao-nescaffe apo keksa apo te perzier me ndonje gje tjeter mund ta pije pa problem. Get file
Shqiptarët tolerantë apo janë indiferentë ndaj
Rated 4/5 based on 10 review

2018.